drs. Marjon Krouwels

Marjon KrouwelsMarjon Krouwels (1964) werkt sinds 1992 als trainer en sinds 2001 als trainer/coach. De eerste zeven jaar van haar werk als trainer is zij aangesloten geweest bij Gooiconsult, een trainings- en adviesbureau in Huizen. In deze periode heeft zij een grote diversiteit aan trainingen verzorgd, van Onderhandelen en trainingen Klantgerichtheid tot Teambuilding en Trainingen Situationeel Leidinggeven voor managers en projectleiders.

coach erkenning

Persoonlijke ontwikkeling als trainer en coach

Vanuit haar behoefte om zich als trainer en coach verder te ontwikkelen, heeft zij bij het opleidingsinstituut de Voorde sinds 2001 diverse opleidingen gevolgd.

In 2008 studeerde zij af aan de Pulsar Academie, een driejarige opleiding tot veranderdeskundige. Haar ontwikkeling gedurende deze opleiding heeft ertoe geleid, dat zij zich is gaan specialiseren in het time management. Vanaf 2007 verzorgt zij dit thema in de rol van trainer en coach voor zowel mensen uit het bedrijfsleven als mensen werkzaam bij de overheid.

Duurzame ontwikkeling van personen en organisaties

Na bijna 20 jaar als trainer/coach te hebben gefunctioneerd, begeleidt Marjon Krouwels organisaties, teams en individuen inmiddels in steeds hogere mate naar een door hen gewenste transformatie. Daarbij hanteert ze een mix van de beproefde trainingsmethoden, zoals het werken met acteurs en nieuwere methodieken, zoals de spirituele benadering die zij zich in de Voorde eigen heeft gemaakt. Kenmerkend voor haar stijl van werken is het steeds weer vertalen van theoretische concepten naar heldere en aansprekende beelden.

De belangrijkste missie in haar werk is een diepgaande, blijvende en positieve verandering bij haar deelnemers te realiseren, zowel zakelijk als privé.

Dog barking at the moon

Joan Miro / Dog Barking at the Moon

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedIn
AddThis Social Bookmark Button

Blog

aanmelden