Linda de Wolf

portret1-jpegIk werk sinds 2006 als presentatie- en pitchcoach/trainer. Mijn drijfveer is zoeken naar de eigen stem van mensen, letterlijk & figuurlijk. De kracht en eigenheid van de persoon in het stemgeluid en houding tot uiting laten komen waardoor de boodschap overtuigend overkomt en de spreker vertrouwen wekt bij het publiek doet een spreker stralen, daar doe ik het voor!

Mijn roots liggen in het theater, als actrice/danseres heb ik meegewerkt aan veel verschillende producties, van kleine zalen tot schouwburgen. Voor televisie heb ik in verscheidene series gespeeld. Dat heb ik lang gecombineerd met trainingsacteren bij communicatietrainingen in het bedrijfsleven. Met veel plezier heb ik allerlei werkvormen in het bedrijfsleven ingezet om mensen tot meer werkplezier en betere prestaties te verleiden.

Door mijn drama-achtergrond gecombineerd met mijn werk als voice-over werd ik steeds vaker gevraagd om presentatietrainingen te geven. Dat beviel me heel goed, ik merkte dat daar mijn passie ligt en de reacties van de deelnemers onderschreven dit. Ik ben me er in gaan specialiseren. Uit van alles wat ik me eigen heb gemaakt in het theater, het bedrijfsleven en als voice-over kan ik putten om een verlegen vogeltje te helpen opbloeien tot een spreker die natuurlijke autoriteit uitstraalt.

Ik ondersteun allerlei mensen, van directeuren van grote ondernemingen tot studenten bij hun eindpresentatie, ondernemers, presentatoren en journalisten, maar ook mensen die hun stem willen laten horen bij een werkoverleg of vergadering.

Door mijn natuurlijke nieuwsgierigheid en jarenlange brede ervaring ben ik breed inzetbaar voor zeer verschillende doelgroepen.

Willem de Kooning

Willem de Kooning / No title

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedIn
AddThis Social Bookmark Button

Blog

Blog