Personal Coaching

Voor wie?

  • voor de professional, ondernemer en manager, die zoekt naar een persoonlijke balans tussen werk en privé en deze wenst te vinden en te behouden
  • voor de professional, ondernemer en manager, die doelgericht zijn of haar individuele krachten en talenten wil aanwenden om succesvol vervolgstappen in zijn of haar loopbaan te kunnen zetten
  • voor de professional, ondernemer en manager, die het gevoel van eigenwaarde en/of zelfvertrouwen wil verhogen

Personal coaching is bij uitstek geschikt als u voor een keuze of dilemma staat: wat is een volgende stap in uw loopbaan? Hoe vindt u meer balans tussen werk en privé? Wie bent u nu? En waar wilt u naar toe? Wat vormen belemmeringen en obstakels voor u? Hoe kunt u die opruimen?

Uw kwaliteiten en drijfveren (ten volle) leren kennen. In de spiegel kijken. De moed ontwikkelen om te zien hoe het is. Grenzen aangeven. In uw kracht staan. Persoonlijke ontwikkelingsdoelen formuleren. Uw twijfel als bron exploreren. Uzelf ontwikkelen naar volledigheid. Personal coaching is uitzicht op inzicht.

Ons support programma voor Personal Coaching

WEB-organisatieontwikkeling biedt gedurende en tot vier weken na afloop van het traject Personal Coaching kosteloos een support programma aan.
Dit programma biedt u de mogelijkheid om ondersteuning te ontvangen van uw coach bij het realiseren van uw leerdoelen. Een telefonisch consult met uw trainer tot een maximum van 20 minuten is kosteloos. Voor een consult langer dan 20 minuten wordt per 20 minuten euro 40,- excl. BTW in rekening gebracht.

Aanmelden? Gebruik ons formulier aanmelding.

Meer weten? Neem u gerust contact met ons op. Voor een oriënterend gesprek trekken wij graag tijd uit. Vanzelfsprekend verplicht het u tot niets en is dat kosteloos.

E : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

T. : +31 (0)20 62 000 92

M. : +31 (0)6 24 24 84 84

Nu Allonge

Nicolas De Staël / Nu Allonge

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedIn
AddThis Social Bookmark Button

Blog

aanmelden