Management Coaching

Voor wie?
  • voor managers en leidingevenden, die effectiever willen worden in het uitvoeren van hun functionele taken
  • voor managers en leidinggevenden, die meer gedaan willen krijgen met minder inspanning van individuele medewerkers en/of hun team
  • voor managers en leidinggevenden, die hun managementstrategie willen versterken
  • voor managers en leidinggevenden, die de samenwerking met hun team en zo ook de resultaten willen verbeteren
  • voor managers en leidinggevenden, die op persoonlijk vlak zowel als op functioneel niveau effectiever wensen te zijn

Onderzoek heeft aangetoond, dat in ruim 90% van de gevallen het een zaak is van doeltreffender communiceren. Uw stijl van communicatie laten aansluiten bij de stijl van uw medewerker of  collega. Aansluiten bij zijn of haar behoeftes.

De bottom line is om leren effectief te communiceren met uw medewerkers/collega's en leren uw doelen te formuleren op een manier, die leidt tot de gewenste resultaten én samenwerking. Op een andere wijze afspraken maken over wat u wél en wat u niet wenst, waarbij u volledig trouw blijft aan uw eigenheid. 
Het effect is, dat resultaten wél gehaald worden, rituele 'ja, maar...'-gesprekken tot het verleden behoren en uw medewerker of collega zich meer gewaardeerd en gezien voelt. Bijvangst is, dat de motivatie van uw medewerker of collega om met ú samen te werken positief beïnvloed wordt.

Management coaching: resultaatgericht maatwerk

Om dit te realiseren is management coaching de oplossing op maat. In vijf tot acht gesprekken van elk anderhalf uur met één van onze coaches realiseert u een aanpak, waarbij u trouw blijft aan uzelf, waarbij u uw impact controleerbaar versterkt en waarmee u uzelf en uw medewerker of collega een groot cadeau doet.

Ons support programma voor Management Coaching

WEB-organisatieontwikkeling biedt gedurende en tot vier weken na afloop van het traject Management Coaching kosteloos een support programma aan.
Dit programma biedt u de mogelijkheid om ondersteuning te ontvangen van uw coach bij het realiseren van uw leerdoelen. Een telefonisch consult met uw trainer tot een maximum van 20 minuten is kosteloos. Voor een consult langer dan 20 minuten wordt per 20 minuten euro 40,- excl. BTW in rekening gebracht.

Aanmelden? Gebruik daarvoor ons contactformulier.

Meer weten? Neemt u gerust contact met ons op. Voor een oriënterend gesprek trekken wij graag een half uur uit. Vanzelfsprekend is dat kosteloos en verplicht het u tot niets.

E : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

T. : +31 (0)20 62 000 92

M. : +31 (0)6 24 24 84 84

Nu Allonge

Nicolas De Staël / Nu Allonge

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedIn
AddThis Social Bookmark Button

Blog

aanmelden